Fotoshoots

Werking

Een afspraak voor een photoshoot kan telefonisch of via mail gemaakt worden. Vooraf tijdens de kennismaking wordt besproken wat de wensen zijn. Op de dag zelf bespreken we nog kort wat we gaan doen voor we met het fotograferen beginnen. Na de fotoshoot worden de beelden zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Levering van het beeldmateriaal vindt plaats volgens afspraak. Foto’s zijn apart bij te bestellen als print op fine art photopaper, op doek (echte canvas), dibond, diasec, XL-print, fotoboek, digitale files…

De afwerking van mijn foto’s is iets waar ik persoonlijk zeer veel belang aan hecht. Dit is een essentieel onderdeel van mijn fotografie. Onafgewerkte foto’s worden niet verkocht. In de prijs van de foto’s en de digitale files is de professionele nabewerking van belichting, kleur, contrast, scherpte, uitsnede, helderheid en kleine retouches inbegrepen. De foto’s worden door mij persoonlijk geprint op mijn professionele Epson XL-printer met 11 Ultrachrome HDR-inkten. Een garantie voor levenslange kwaliteit. Mogelijkheid tot omkleuren van de foto, zwart/wit of speciale effecten.

Prijzen

Photoshoot in de fotostudio of op locatie. Prijs op aanvraag.

Vergrotingen op dibond

  • 50×70 cm =  € 495
  • 60×90 cm =  € 675
  • 70×100 cm = € 950

Andere formaten zijn ook mogelijk. Prijs op aanvraag.

Digitale files

Digitale files zijn verkrijgbaar in HR en/of LR.

Print service

  • fine art prints van museumkwaliteit tot 110 cm breed.
  • Foto’s op Dibond, Diasec, Canvas, Zwart/wit Baryta & Posters.

Inlijstingen op maat

Keuze uit diverse houten en aluminium kaders. Wanneer u de foto wilt inkaderen raden wij altijd aan de foto te verstevigen. Dit voorkomt beschadigingen en bobbels.

Onze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit en worden met de grootste zorg afgewerkt.