Fotoshoots

Werking

Een afspraak voor een photoshoot kan telefonisch of via mail gemaakt worden. Vooraf tijdens de kennismaking wordt besproken wat de wensen zijn. Op de dag zelf bespreken we nog kort wat we gaan doen voor we met het fotograferen beginnen. De sessie zal ongeveer een uur duren. Het uitzoeken van de foto’s gebeurd op een andere dag, omdat deze eerst bewerkt moeten worden. De foto’s worden getoond in een prachtige slideshow. Je krijgt de indexprints (kleine foto’s op een A4 blad) mee om thuis rustig een keuze te kunnen maken. De foto’s zijn apart bij te bestellen als print op fine art photopaper, op doek (echte canvas), dibond, diasec, XL-print, fotoboek, digitale files…

De afwerking van mijn foto’s is iets waar ik persoonlijk zeer veel belang aan hecht. Dit is een essentieel onderdeel van mijn fotografie. Onafgewerkte foto’s worden niet verkocht. In de prijs van de foto’s en de digitale files is de professionele nabewerking van belichting, kleur, contrast, scherpte, uitsnede, helderheid en kleine retouches inbegrepen. De foto’s worden door mij persoonlijk geprint op mijn professionele Epson XL-printer met 11 Ultrachrome HDR-inkten. Een garantie voor levenslange kwaliteit. Mogelijkheid tot omkleuren van de foto, zwart/wit of speciale effecten.

Prijzen

Photoshoot op locatie vanaf € 150 voor portret en huisdieren.  Afdrukken vanaf € 19 (15×20 cm) en € 25 (20×30 cm).

Vergrotingen op dibond

  • 50×70 cm =  € 395
  • 60×90 cm =  € 475
  • 70×100 cm = € 615

Andere formaten zijn ook mogelijk. Prijs op aanvraag.

Digitale files

Digitale files zijn verkrijgbaar in HR op cd vanaf 10 stuks. Bij aankoop van de hele digitale fotoreportage gelden speciale voorwaarden.

Print service

  • fine art prints van museumkwaliteit tot 110 cm breed.
  • Foto’s op Dibond, Diasec, Canvas, Zwart/wit Baryta & Posters.

Inlijstingen op maat

Keuze uit diverse houten en aluminium kaders. Wanneer u de foto wilt inkaderen raden wij altijd aan de foto te verstevigen. Dit voorkomt beschadigingen en bobbels.

Kunst aan de muur

Kunstfoto’s voor uw woning of uw bedrijf.

Onze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit en worden met de grootste zorg afgewerkt.